Losverdes SOS
Image default
Dienstverlening

Schoonmaakbedrijf met oog voor detail

Schoonmaakbedrijf Prima Cleaning Interieurverzorging zorgt ervoor dat u thuis komt in een schoon huis en kunt werken op een frisse werkplek. Schoonmaakservice Prima Cleaning levert schoonmaakdiensten aan bedrijven en particulieren.

We zijn secuur

Prima Cleaning Interieurverzorging maakt grondig schoon. We vinden oog voor detail bij het schoonmaken belangrijk. Daarom zijn onze medewerkers speciaal opgeleid en werken zij met professionele schoonmaakproducten die helpen bij een goede reiniging van allerlei oppervlakken.

Waar we schoonmaken

Schoonmaakbedrijf Prima Cleaning Interieurverzorging verzorgt onder andere de reiniging van bedrijven, bedrijfswoningen, instellingen, fabriekshallen, kantoren en particuliere woningen. Ook de specialistische reiniging van gevoelige objecten en oppervlakken kunt u prima aan ons overlaten. We reinigen bijvoorbeeld glas, houten vloeren, sanitair, voegen, tapijten, keukens en sanitair.

Wanneer het u uitkomt

De schoonmakers van Prima Cleaning Interieurverzorging komen bij u schoonmaken wanneer het u uitkomt. Speciaal thuisblijven voor de schoonmaakservice is niet nodig. U kunt dus gewoon naar uw werk gaan en net als normaal uw dagelijkse gang van zaken voortzetten. Onze schoonmaakservice is ideaal voor na een verbouwing van uw huis, de voorjaarsschoonmaak of een grondige schoonmaak van fabriekshallen.

Zo vaak als u wilt

Of u nu eenmalig, dagelijks, wekelijks of maandelijks van onze schoonmaakdiensten gebruikt wilt maken, u bepaalt de frequentie van onze diensten. We zijn inzetbaar voor na bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, carnaval, verbouwing of verhuizing, maar ook om u in uw dagelijkse werk te ontlasten zodat u weer in een schoon en opgeruimd huis kunt thuiskomen.

Meer informatie

Wil u meer weten over schoonmaakbedrijf Prima Cleaning Interieurverzorging? Neem dan contact met ons op.

http://www.primacleaning.nl/