Losverdes SOS
Image default
Dienstverlening

Proefschriftenprinten.nl

Ik heb een tijd terug ervoor gezorgd dat ze mijn proefschrift drukken bij proefschriftenprinten.nl. Deze kwaliteit was zeker niet het minste en ik was er ook zeker zeer blij mee. Ik heb er best lang over gedaan om te bedenken hoe die er nou eigenlijk uit moest komen te zien en zij vroegen mij op een gegeven moment wat voor papier ik wilde. Ik snapte niet wat zij bedoelden en vertelden mij dat zij zeer hoge kwaliteit papier hebben. Daarbij heb ik ook nog eens zelf mogen verzinnen hoe mijn kaft er uit kwam te zien, ik mocht zelf kleuren bedenken en een eventuele foto gebruiken. Voor eventuele vragen stond er per pagina op de website meteen welk persoon en welk nummer je moest bellen en dat je alles van de juiste persoon te horen kreeg. Zo voorkwam je ook meteen dat je niet eerst tien keer werd doorverbonden voordat je de juiste persoon aan de lijn kreeg.

Proefschriften

Ik heb dus contact gezocht met proefschriftenprinten.nl en zij gaan voor mij een proefschrift drukken. Proefschriftenprinten.nl heeft een hoog kwaliteit papier en beschikt ook over zeer stevige kaften die overigens naar wens gemaakt kunnen worden. Ook kan je er zelf voor kiezen om een stevige of een wat flexibelere kaft te kiezen bij aankoop. Ik ben ook zeer tevreden met de service van proefschriftenprinten.nl omdat zij mij zeer vriendelijk hebben geholpen en een duidelijke en overzichtelijke website hebben die mij veel informatie heeft kunnen brengen zonder ook maar moeilijke taal te gebruiken. Mijn complimenten daarvoor.

Proefschriften levering

De proefschriften levering duurde ook niet echt lang en was precies binnen het termijn dat ze mij hadden beloofd. Toen ik het pakket opende waren het zeer strakke proefschriften van zeer hoge kwaliteit, zoals zij mij al eerder hadden verteld. Wil jij nou ook proefschrift drukken? Dan raad ik jou proefschriftenprinten.nl aan!