Losverdes SOS
Image default
Dienstverlening

Personeelsadvies van Simpra

Ik ben op zoek gegaan naar een personeelsadviseur omdat ik wel wat hulp kan gebruiken bij sommige arbeidssituaties van een aantal medewerkers van mij. Een iemand is bijvoorbeeld al een jaar ziek. Wat moet ik daar nu precies mee? Kan ik haar dan ontslaan? Of moet ik haar blijven doorbetalen? En zo heb ik nog een aantal situaties met medewerkers. Omdat ik daar bij iemand meer informatie over opvroeg, adviseerde hij om eens te gaan zoeken naar personeelsadvies.

Personeelsadviseurs

Ik ben dus gaan zoeken naar een personeelsadviseur die mee kan voorzien van personeelsadvies. Toen ik daarnaar ging zoeken op het internet, kwam ik al snel de website Simpra.nl tegen. Daar las ik al enkele voorbeelden van wat zij voor ons kunnen doen wat betreft het voorzien van informatie. En daar stonden ook een aantal punten waar ik momenteel last van heb. Simpra leek dus echt de juiste optie te zijn in mijn zoektocht naar een personeelsadviseur. Daarnaast las ik dat hij onafhankelijk is. Toch erg handig op het gebied van personeelsadvies. Tevens stond er dat hij dan graag een gesprek met mij aangaat om te kijken om welke situaties het gaat. En hoe ik die dan graag opgelost wil zien worden. Dat hangt weer in samenhang met hoe het bedrijf is etc.

Contact met Simpra

Ik heb dan ook contact opgenomen met Simpra. Ik kreeg een vriendelijk klinkende persoon aan de lijn die mij direct wat meer vertelde over het bedrijf Simpra. En waar zij mij mee konden helpen. Zodoende hebben we een afspraak gemaakt en ben ik daar langs geweest voor een kennismakingsgesprek. En het voelde direct goed. De klik was er en ik merkte dat hij veel kennis en ervaring van zaken had. Zodoende heb ik voor hem gekozen.

En inmiddels heeft hij de meeste situaties al opgelost. Daar ben ik dan ook hartstikke blij mee! Voor personeelsadvies kan ik Simpra dus van harte aanbevelen.