Losverdes SOS
Image default
Dienstverlening

Opslagman Veenendaal

Ik moet heel snel een opslagruimte hebben. We hebben ons laten vertellen dat we dat het beste bij de opslagman.nl kunnen doen. We gaan namelijk ons huis helemaal opnieuw verven dus moeten alle spullen het huis uit zodat niks vies wordt of onder de verf komt. We zijn daarom op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in het veilig opbergen en bewaren van spullen. Ik vind het wel fijn als er ook bewaking aanwezig is die de boel een beetje in de gaten houdt. Ook is de prijs natuurlijk belangrijk want ik ga geen fortuin betalen. Er staan sommige spullen die best wat geld waard zijn en daarom moet er ook echt een beveiliger aanwezig zijn. Je moet er ook geen maanden vast aan zitten want als ik een abonnement voor 6 maanden moeten afsluiten gaan we dat natuurlijk niet doen want zo lang hebben we niet nodig.

Opslagman.nl

We moesten ook een bedrijf in Veenendaal hebben zodat we niet te lang onderweg waren met de spullen en het niet een hele lange tijd in beslag nam. Na veel sites te hebben gezien kwamen we toch uit bij de opslagman.nl. We hadden wel het een en ander vergeleken en ook in dat opzicht was het de beste. Er was 24/7 bewaking en het was goedkoop. Ook was het zo gek dat je per dag op kon zeggen dus dat was ook super fijn en het was nog in Veenendaal ook.

Geverfd

Het huis is helemaal geverfd en alles staat weer terug op zijn plek. Ik ben echt blij dat ik mijn spullen heb toe vertrouwd aan de Opslagman Veenendaal. Alles was perfect geregeld en het maakte helemaal niet uit toen we de ruimte nog een paar dagen langer nodig hadden. Ik ben zeer tevreden. Nu kunnen we lekker gaan genieten van ons nieuw geschilderde huis echt heerlijk.