Losverdes SOS
Image default
Dienstverlening

Opmaak van proefschrift

Binnenkort wil ik graag mijn proefschrift laten drukken. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een drukkerij. Het liefst een die gespecialiseerd is in proefschriften. Omdat ik hier echter nog geen ervaring mee heb, en mensen uit mijn omgeving ook niet, ben ik gaan zoeken op het internet. Zodoende dat ik de website Proefschriftenprinten.nl tegen kwam, van Print Service Ede.

Omslag

Daar kun je niet alleen je proefschrift laten drukken, maar ook de opmaak door hen laten maken. En dat doen zij helemaal gratis! Natuurlijk wel op de voorwaarde na dat ik het bij hen moet laten printen. Maar zo wordt mijn proefschrift natuurlijk veel mooier! En is de eerste indruk van iemand waar ik het aan geef, in ieder geval al veel beter wanneer er een professionele omslag omheen zit. Hier was ik dan ook direct in geïnteresseerd en ik heb contact met hen opgenomen. Er werd mij telefonisch direct het nodige uitgelegd van waar ik op moest letten bij het laten drukken van mijn proefschrift. En het bleek ook dat zij heel erg veel verschillende soorten kaften hadden. Allemaal kwalitatief hoogwaardig natuurlijk. Maar de een net wat beter dan de ander. En dat geldt voor hun papier ook.

Vervolgens gaf ik aan dat ik ook geïnteresseerd ben ik het laten maken van een omslag. En vroeg ik nog even ter bevestiging of dat dit gratis was en is. Dat bleek inderdaad het geval te zijn!

Proefschrift gedrukt

Inmiddels is mijn proefschrift gedrukt. En kan ik Proefschriftenprinten.nl bij iedereen van harte aanbevelen! Zij hebben mij ook perfect advies gegeven wat betreft het lettertype en de grootte daarvan. Ik ben eigenlijk ontzorgt voor een heel groot deel. Ideaal dus! Kijk voor meer informatie over deze drukkerij op www.proefschriftenprinten.nl. Wellicht dat zij iets voor jou kunnen betekenen!