Losverdes SOS
Image default
Dienstverlening

Ooglidcorrectie bij Ooglift.nl

Bij ooglift.nl heb ik een ooglidcorrectie laten doen. En daar ben ik zeer tevreden over! Het eindresultaat is namelijk fantastisch geworden. Ik had namelijk erg veel last van hangende oogleden aan de bovenkant. En dan ga je kijken naar opties om er vanaf te komen. En dan is er eigenlijk maar één optie. En dat is een ooglidcorrectie laten doen. Dit heb ik dus gedaan bij Ooglift.nl. Graag vertel ik daar meer over.

Gehoord over een ooglidcorrectie

Via via heb ik gehoord van een ooglidcorrectie laten doen. Het is natuurlijk al best bekend. Maar ik wist niemand in mijn omgeving die dat had laten doen. Totdat ik daar een beetje naar op zoek ging. En zodoende erachter kwam dat iemand van een paar huizen verderop een ooglidcorrectie heeft laten doen. Dat heeft zij laten doen bij Ooglift.nl, in Maarssen. Hij schijnt zeer goed te zijn! Hij stelt je namelijk erg op gemak, omdat het voor de eerste keer natuurlijk wel heel erg spannend is. Daarnaast wordt alles erg goed onderzocht. Er wordt precies gekeken naar hoeveel eraf moet. En de hechtingen zijn bij haar heel erg netjes weggewerkt. Het valt echt zo goed als niet meer op! Alleen als je erg dichtbij komt en je weet dat ze daar een litteken heeft zitten, dan zie je hem. Ik was dus erg overtuigd geraakt van dat ik een ooglidcorrectie daar moest laten doen. Bij thuiskomst ben ik nog een kijkje gaan nemen op zijn website. Ook daar zag ik alleen maar positieve recensies!

Ooglift laten doen

En dus heb ik bij deze chirurg een ooglidcorrectie laten doen. Daar ben ik heel erg blij mee! Want ik kan nu veel beter zien, omdat mijn ogen wijder open staan. En heb ik er ook minder last van, omdat mijn bovenooglid simpelweg op mijn wimper hing. Ik ben dan ook erg te spreken over het eindresultaat. En kan hem bij iedereen die een ooglidcorrectie wilt laten doen van harte aanbevelen.