Losverdes SOS
Image default
Dienstverlening

Mensendieck in Amstelveen

Ik was op zoek naar een therapeut uit Amstelveen die aan oefentherapie Mensendieck doet. Daar kun je bijvoorbeeld terecht wanneer je geen goede en gezonde houding hebt wat betreft het bewegen. En dat is bij mij helaas het geval. Daarom wil ik mij graag door zo’n iemand laten behandelen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken. En kwam ik uit bij Freedom In Motion.

Freedom In Motion

Op de website freedominmotion.nl zag ik dat zij speciaal heeft gestudeerd voor oefentherapie Mensendieck. En zodoende een praktijk is gestart in Amstelveen. Daarbij kan zij zowel bij jou thuis langskomen als op het werk of in haar eigen praktijk! Alleen was dit voor mij natuurlijk nog wel helemaal nieuw. En had ik dus eigenlijk geen idee waar ik op moest letten op de website. Daarom heb ik er wat meer informatie over opgezocht. En vervolgens het verhaal gelezen op de website van Freedom In Motion. Dat zag er allemaal heel positief uit! Ook dat je daar een gratis intakegesprek in kunt plannen. Vervolgens vertelt degene van Freedom In Motion wat zij jou allemaal kan aanbieden. En waarom ik natuurlijk voor haar moet kiezen.

Gestart met oefentherapie Mensendieck

In Amstelveen aangekomen voor de afspraak, werd ik direct hartelijk welkom geheten door de therapeut die met de oefentherapie Mensendieck aan de slag gaat. Zij zag er heel erg vriendelijk uit. En bleek ook veel kennis van zaken te hebben. Daarom heb ik uiteindelijk dan ook voor haar gekozen. Want zij kwam op mij over dat ze precies de pijnpunten wist te vinden bij mij. En hoe ze dan aan de slag konden gaan.

Daarom zijn wij ook direct begonnen met Mensendieck. En het helpt echt enorm goed! Ik kan het iedereen van harte aanbevelen. En als je uit de buurt van Amstelveen komt, dan zeer zeker bij Freedom In Motion.