U kunt flink op de kosten besparen door uitbesteding van zandgieten aan een lasbedrijf. Dat is natuurlijk erg fijn. Als u zandgieten uitbesteedt aan een lasbedrijf in een lagelonenland, profiteert u van vele voordelen. Nadeel is echter dat het wel langer duurt voordat uw producten geleverd worden. Dit is natuurlijk vervelend als u producten snel nodig heeft. Gelukkig bestaat hier een oplossing voor. U kunt een outsourcing specialist inschakelen die voor u het geschikte lagelonenland en het geschikte lasbedrijf vindt. Als u graag een snelle levertijd wilt, kan het bedrijf bijvoorbeeld kiezen voor een Europees lagelonenland, zoals Polen.

Voordelen van professionele uitbesteding van zandgieten aan lasbedrijf in een lagelonenland

Laat zandgieten over aan een lasbedrijf in een lagelonenland en profiteer van de voordelen. Het outsourcen laat u over aan een specialist. De belangrijkste reden om te kiezen voor uitbesteding is uiteraard de kostenbesparing. U kunt tot wel 50% op de kosten besparen door de werkzaamheden te verplaatsen naar een lagelonenland, zoals India, China, Pakistan of Polen. Als u een outsourcing specialist de uitbesteding van zandgieten laat verzorgen, hoeft u zich niet druk te maken over bijvoorbeeld administratieve rompslomp, taalbarrières en transportproblemen. Dit is verantwoordelijkheid van het outsourcing bedrijf. Ook zal dit bedrijf uw Nederlandse aanspreekpunt zijn waar u terechtkunt met vragen of problemen.

Uitbesteding van zandgieten aan lasbedrijf in een lagelonenland

Het is mogelijk om verschillende materiaalbewerkingen uit te besteden aan een lasbedrijf in een land waar de lonen lager liggen. Denk bijvoorbeeld aan zandgieten. Bij zandgieten wordt zand als afgietsel gebruikt om ijzer te gieten. Dit kunt u laten doen door een lasbedrijf in Nederland, maar het is goedkoper om dit uit te besteden aan een lasbedrijf dat is gevestigd in een land waar de lonen lager liggen. Voorbeelden zijn China, India, Pakistan of Polen. Laat u eerst voldoende adviseren voor u besluit of u het zandgieten laat gebeuren in lagelonenlanden in Azië of Europa. Een expert op het gebied van outsourcing kan u helpen bij het vinden van een geschikt lasbedrijf.

Kosten besparen door uitbesteding zandgieten aan lasbedrijf

Post navigation