Losverdes SOS
Image default
Dienstverlening

Dansschool Wensink

Afgelopen maand zocht ik naar een dansschool uit Arnhem voor mijn dochter. Ze kwam namelijk naar mij toe en zij: ‘Mama, mag ik op dansen!’ En dat vond ik super. Toen ik klein en nog jong was heb ik ook jarenlang op dansles gezeten en heb dit met veel plezier gedaan. En dat plezier gun ik mijn dochter ook. Ik ben dus samen met mijn man gaan zoeken naar een dansschool waar ze les geven aan jonge meisjes, ze is namelijk pas 9 jaar. Gelukkig was dat criterium niet een moeilijke. Er zijn namelijk genoeg dansscholen die les geven aan jonge kinderen. Ik ben wat gaan rondvragen op het schoolplein bij de moeders van een aantal meisjes die bij mijn dochter in de klas zitten en die gaven wel een paar dansscholen aan die zij zouden aanbevelen. Met dat in mijn achterhoofd ben ik die avond achter de computer gaan zitten. Lees in deze blog over de resultaten hiervan en wat we van die dansschool Arnhem vinden!

Dansschool uit Arnhem

Ik ben gaan Googelen op ‘Dansschool Arnhem’, zoekend naar een dansschool die past bij mijn dochtertje. Die zoektocht had ik snel kunnen afronden. Ik kwam namelijk terecht op dansschool Wensink. Dit is een dansschool Arnhem die dicht bij ons huis is en verschillende dansklassen met verschillende dansstijlen heeft. Ik heb hen een mailtje gestuurd of er op korte termijn een plek vrij is in de dansgroep. En snel kreeg ik een mailtje terug. Er is een plek vrij en ze kan nog die week een lesje mee kijken of ze het leuk vond. Die ochtend vertelde ik het heugelijke nieuws aan mijn dochtertje en die was super enthousiast.

Inmiddels hebben we haar ingeschreven bij de dansschool en ze vind het super! Ze komt altijd met een lach op haar gezicht terug, en daar doe je het toch voor! Zoek jij ook een dansschool in Arnhem? Neem dan eens een kijkje op de website van dansschool Wensink.