Losverdes SOS
Image default
Dienstverlening

Buitengewoon Mediation

In onze zoektocht naar een mediator uit Sittard of omstreken, kwamen wij uit bij Buitengewoon Mediation (klik hier voor de website). Zij hebben ons heel erg goed geholpen bij onze echtscheiding. En daar vertellen wij graag meer over uit. Ook hoe wij hen hebben gevonden. Want wij zagen op de website van MFN geregistreerde mediators dat er nog een flink aantal in deze omgeving van Limburg zitten.

Zoeken op het internet

Zoals gezegd hebben wij dus gezocht op het internet naar een mediator. En uiteindelijk kwamen wij uit bij Buitengewoon Mediation, uit Sittard. De reden dat wij voor hen hebben gekozen is omdat zij erg kindvriendelijk zijn. Bij hen staat het kind altijd voorop! En wij hebben zelf ook twee kinderen. Helaas hebben wij besloot om te gaan scheiden van elkaar. En natuurlijk zullen de kinderen dat niet leuk vinden. Maar toch willen wij het voor hen zo goed mogelijk oplossen natuurlijk! En omdat zij minderjarig zijn, moet er ook een ouderschapsplan opgesteld gaan worden. En de kinderalimentatie moet geregeld worden. Precies met die twee dingen kunnen wij wel hulp gebruiken. Van iemand die daar veel ervaring mee heeft. En precies weet wat verplicht is van wat erin moet staan. En hoe het opgebouwd is. Zodoende dat wij in Buitengewoon Mediation een partij zagen die ons daar uitstekend bij kon helpen. Wij hebben dan ook contact met hen opgenomen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Naar Sittard

Zodoende zijn wij naar het kantoor van Buitengewoon Mediation gegaan in Sittard. En daar werden wij hartelijk ontvangen. Wij hebben vervolgens verteld wat wij graag willen laten regelen door een mediator. En hoe wij dat allemaal voor ons zien. Vervolgens was er ook sprake van de juiste klik tussen beiden. Wij hebben hen dan ook laten werken aan onze echtscheiding. En zij hebben ons uitstekend geholpen! Vooral met de kinderalimentatie en het ouderschapsplan. Onze dank is daarvoor groot! Dus zoek jij een mediator Sittard, ga dan naar Buitengewoon Mediation!