Als u gebruik maakt van pistonmachines in uw gelegenheid, dan weet u als geen ander dat deze regelmatig onderhoud nodig hebben om goed te blijven functioneren. Goed onderhoud is dan ook het halve werk; het zorgt ervoor dat u zo lang mogelijk van uw espressoapparatuur kunt blijven genieten. Bij een specialist in espressoapparatuur, zoals KoffieSnel.nl, kunt u diverse onderhoudscontracten afsluiten. Dit maakt regelmatig onderhoud zeer gemakkelijk. De specialist biedt dan ook verschillende contracten voor onderhoud aan pistonmachines aan, zoals een standaard contract, een standaard plus contract of een all-in onderhoudscontract. U bent dan bijvoorbeeld verzekerd van een snelle oplossing in geval van storing, het gebruik van een leenmachine bij calamiteit en onderdelen ter vervanging op voorraad bij een defect.

Service en professioneel advies van de specialist bij aankoop van pistonmachines

Bij de pistonmachines van Koffiesnel.nl Espressoservice kunt u niet alleen rekenen op kwaliteitsproducten, maar ook op een kwaliteitsservice en gedegen advies. Het is verstandig advies in te winnen. Een specialist neemt daarbij uw wensen in acht. Met de schat aan kennis en ervaring over de koffiebranche waarover de specialist beschikt, kan deze u altijd voorzien van een professioneel en passend advies. Maar waar vindt u zo’n specialist die u alles kan vertellen over pistonmachines en volautomaten? Bijvoorbeeld in KoffieSnel.nl. Dit onafhankelijke espressoservicebedrijf staat te allen tijde voor u klaar met fantastische service en professioneel advies op maat, ongeacht welke koffie u schenkt.

Defect aan pistonmachines? Binnen 24 uur verholpen met de service van de specialist!

Een 24 uurs dienst is ideaal voor horecagelegenheden. Zo zit u nooit lang met defecte pistonmachines en kunt u uw gasten altijd van een lekkere kop koffie voorzien. Schakel daarom ook altijd een specialist in! KoffieSnel.nl, espressoservicebedrijf, levert u niet alleen de beste pistonmachines en volautomaten, maar zorgt er ook voor dat u in geval van defect snel weer gebruik kunt maken van uw espressoapparatuur. De ervaren monteurs werken verspreid door het hele land, waardoor ze altijd binnen 24 uur storingen en defecten aan uw espressomachines kunnen oplossen. Dit geldt ook voor weekenden! U hoeft dus nooit zonder een heerlijke, sterke kop espresso te zitten; dat is de service van de specialist.

Bij uw leverancier van pistonmachines kunt u meteen een onderhoudscontract afsluiten

Post navigation