Losverdes SOS
Image default
Dienstverlening

Bel de klantenservice van Ziggo via 0906-1850

Wil je klant worden van Ziggo? Of misschien ben je al klant maar heb je een vraag? Maak dan gebruik van het Klantenservice telefoonnummer Ziggo en bel het telefoonnummer 0906-1850. Hier kan je terecht voor al je vragen en kan je als nieuwe klant informatie inwinnen. Ziggo is een van de grootste aanbieder van internet, televisie, bellen en mobiel bellen. Deze diensten worden in verschillende pakketten aangeboden. Hierdoor kan je zelf bepalen wat je wel en niet in je pakket wilt hebben. Ook kan je aan de hand van je persoonlijke wensen kiezen voor gewoon of sneller internet en voor extra televisie zenders. Bel je mobiel via Vodafone? Dan krijg je leuke extra’s omdat Ziggo en Vodafone samenwerken. Wil je meer weten over welke mogelijkheden er zijn? Bel dan met 0906-1850 en de medewerker helpt je verder.

Ziggo Zakelijk

Heb je een bedrijf en wil je daarvoor gebruik maken van de diensten van Ziggo? Dat kan! Ziggo biedt niet alleen particuliere maar ook zakelijke diensten aan, namelijk Ziggo Zakelijk. Bij Ziggo Zakelijk kan je kiezen tussen drie verschillende abonnementen. De verschillen tussen deze drie abonnementen zijn de internetsnelheid en de bandbreedte. Dus ook hierbij kan je exact datgene kiezen dat bij het bedrijf past. Ook voor vragen over Ziggo Zakelijk kan je bellen met het telefoonnummer 0906-1850 van de Klantenservicetelefoon.

De helpdesk van Ziggo

Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kan je terecht bij de Ziggo helpdesk. Hier vind je een duidelijk overzicht en kan je vaak simpel weer op weg worden geholpen. Doordat de helpdesk is ingedeeld in verschillende categorieën is het makkelijk om jouw vraag te vinden. De categorieën zijn:

  • Alles-in-1 producten
  • Instaleren van producten
  • Vragen over abonnementen
  • Vragen over facturen
  • Storingen

Ziggo vindt het belangrijk dat jij als klant zo snel en zo goed mogelijk geholpen wordt. Daarom wordt er voor gezorgd dat de service en kwaliteit van de klantenservice optimaal is. Naast de klantenservice kan je ook altijd gebruik maken van de diensten via WhatsApp, social media en e-mail.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/