Bent u bestuurder van een vrachtauto, een bus of werkt u op een binnenvaartschip? Het is zaak dat u verantwoording kunt afleggen over de hoeveelheid rust u hebt genomen. Dit is belangrijk voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van mede (water)weggebruikers. Het bijhouden van uw werktijden doet u doormiddel van een analoge tachograaf. Met een analoge tachograaf houdt u precies bij hoeveel u stilstaat door middel van schijven. Met deze schijven kunt u verantwoording afleggen wanneer hiernaar gevraagd wordt, zodat u boetes voorkomt. Bij een specialist als Tacho Webshop schaft u eenvoudig een nieuwe tachograaf aan, maar hier bent u ook aan het juiste adres voor het repareren van de tachograaf als deze stuk gaat. Analoge tachograaf laten repareren door Tacho Webshop.

Uw analoge tachograaf wordt binnen een week gerepareerd

Iedere persoon die op de binnenvaart zit, op de bus of vrachtwagen rijdt, moet een analoge tachograaf hebben in het voertuig, dat is verplicht. Met dit apparaat houdt u bij hoeveel u rijdt en vooral hoeveel rust u houdt. Dit is verplicht om bij te houden en u dient tot 28 dagen terug de schijven te kunnen laten zien. U begrijpt dus dat het erg belangrijk is om de analoge tachograaf zo snel mogelijk te laten repareren door een erkend bedrijf. Tacho Webshop is dit erkende bedrijf. De ervaren monteurs van dit bedrijf zorgen ervoor dat de tachograaf al binnen een week weer is gerepareerd, zodat u altijd voldoet aan de gestelde eisen.

Ontvang de beste service als u uw analoge tachograaf laat repareren

Een analoge tachograaf laat u repareren door een bedrijf dat het snel en goed doet. U wilt er immers zo lang vooruit mee kunnen en u wilt de tachograaf niet te lang missen. Ga daarom naar een specialist als Tacho Webshop. Met jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis van de verschillende tachografen, weet u zeker dat die van u zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Ze garanderen u zelfs reparatie binnen één week. Zelfs als blijkt dat de analoge tachograaf niet meer te repareren is, bent u bij deze specialist aan het juiste adres. Zij voorzien u graag van een nieuwe digitale of analoge tachograaf, zodat u weer onbezorgd uw bus, binnenvaartschip of vrachtwagen kunt besturen.

Zorg voor minder boetes door het kopen van een analoge tachograaf

Post navigation