Losverdes SOS
Image default
Bedrijven

Muziek luisteren overal waar je bent

Wij als Nederlanders houden heel erg van muziek, het is niet meer weg te denken uit ons beeld. Een heerlijk muziekje luisteren tijdens het werk of als je uren in de trein moet zitten. Iedereen doet er aan mee of het nou via de radio is of via een ander programma op je telefoon. Er zijn veel mensen die hun favoriete muziek luisteren via Spotify, waar je je eigen afspeellijsten kan samen voegen. Maar ook normaal radio wordt nog wel geluisterd. In de auto luisteren de meeste mensen radio of thuis tijdens het eten.

 

Maar door alle technische veranderingen is gewoon radio luisteren lang niet meer zo populair als een tijdje terug. Mensen houden van makkelijk en snel. Je kan nu ook via internet heel gemakkelijk naar je favoriete radio zender luisteren. met online radio kan je zelfs stations van het buitenland beluisteren zonder enige gedoe. Bij spotify zit je aan een abonnoment vast als je offline muziek wilt luisteren. Of met die muziek programma’s die standaard op je mobiel staan waarbij je al jouw favoriete liedjes handmatig moet downloaden en op je mobiel moet zetten. Dit is veel te veel werk en erg onhandig. Radio luisteren via internet is daarom een veel makkelijkere optie.

 

Alle radio stations heb je binnen handbereik. Geen gedoe meer met de frequentie die je niet kan vinden, of dat hij gaat storen. Met online radio luisteren kan je ook makkelijk achter stations komen waar je nog nooit van gehoord had. Zo ontdek je heel makkelijk nieuwe leuke radio stations in binnen en buitenland. Je kan online radio overal luisteren waar je ook bent. Via je telefoon, ipad of laptop. Via Radioguide.fm zoek je zo je favoriete station op en kan je het makkelijk en snel luisteren vanaf je i-phone als je staat de wachten op de trein.

http://www.radioguide.fm