Losverdes SOS
Image default
Bedrijven

Hoe kom ik hoger in Google met mijn site

Hoger in Google wordt steeds belangrijker voor veel bedrijven. Vaak denken bedrijven dat ze klaar zijn als de website online staat. Maar dit is niet het geval, want met een nieuwe website sta je niet direct boven aan in Google. Hier moet je wat voor doen. Het is natuurlijk belangrijk dat klanten je makkelijk kunnen vinden op het internet. Bedrijven hebben speciale zoekwoorden waar ze graag op gevonden willen worden. Om dit te realiseren is een lastig en lange proces. De meeste bedrijven doen het ook niet zelf maar gaan de seo uitbesteden. Deze bedrijven zorgen dat hun klanten hoger in Google komen door middel van artikelen plaatsen op verschillende sites.

De artikelen worden geschreven met de zoek woorden waar het bedrijf graag op gevonden wil worden in Google. En de zoekwoorden verbinden we met een link naar de website van dat bedrijf waar ze dan voor aan het schrijven zijn. Hoe meer links, hoe meer Google de website hoger zet. Het kan natuurlijk per zoekwoord verschillen hoe snel het gaat en hoe vaak ze worden gebruikt. Ook is het belangrijk om niet teveel zoekwoorden in één tekst te zetten, dit waardeert Google niet en de lezers ook niet. Ongeveer twee zoekwoorden per artikel, alle artikelen plaats je ook op verschillende sites. Als je artikelen gaat plaatsen van één bedrijf op dezelfde artikel site, dan zit Google dit als spam en dat wil je niet. Er zijn dus een aantal dingen waar op gelet moet worden.

Maar hoe fijn is het als je een toppositie Google hebt. Klanten vinden je makkelijker en je krijgt sneller nieuwe klanten, omdat ze jouw als één van de eerste zien. Belangrijk om daar over na te denken als je een website hebt. Als je eenmaal in de top 10 van Google staat dan gaat het snel.

http://www.e-conomy.nl