Losverdes SOS
Image default
Bedrijven

Genieten in je eigen tuin

Het is lekker weer en je wilt even heerlijk in de tuin gaan zitten. Je zit lekker met een kopje thee en een koekje op je tuinstoel. Ondertussen zit je even goed naar je tuin te kijken en denkt wat mis ik toch. Je zit met je vriendin aan de telefoon en verteld dat er iets van sfeer mist aan de tuin. Ze komt direct met het idee om voor een leuke loungeset te kijken. Er staat nu alleen een tuinset met een plastic tafel en 4 stoelen. Je neemt het idee van je vriendin serieus en gaat direct op de internet kijken of er wat tussen zit. Je vriendin rade je aan om even op Latour te gaan kijken. hier heb je een outlet van heel veel tuinmeubelen.  

Op de site zie je genoeg tuinmeubelen staan en leuke afprijzingen. Je hebt er al een paar geselecteerd, en wordt erg blij van de loungeset aanbieding op de site. Hierdoor kan je de tuin wat sfeer geven en je bespaart ook nog geld. Je hebt nog even op andere sites gekeken om het te vergelijken, maar ziet al snel dat het niet veel goedkoper wordt. Er is één loungeset die er uitspringt en je besteld hem direct. Je hebt gratis bezorgkosten en hij wordt binnen een week geleverd. Eindelijk kan je heerlijk in de tuin genieten van het zonnetje en de buitenlucht.

Bij Latour heb je de keuze uit veel verschillende tuinmeubelen die tot wel 70% zijn afgeprijsd. Je hebt duurdere merken, maar ook goedkopere merken er tussen zitten. Alles wordt bij je thuisbezorgd en boven de 600 euro is het gratis. Ook zorgen we dat alles zo snel mogelijk wordt geleverd, zo kunt u er direct van genieten.

 

http://www.latour-lith.nl