Losverdes SOS
Image default
Bedrijven

Een roodgloeiende telefoon

Een antwoordservice die 24/7 voor je klaarstaat hoe handig zou dat zijn. Misschien herken je het wel. Je hebt een afspraak buiten de deur en je komt terug met een roodgloeiende telefoon. Allemaal gemiste oproepen van klanten die je eigenlijk niet had moeten missen. Je had je personeel wel gewaarschuwd dat ze er op moesten letten maar die hebben het natuurlijk ook druk met hun eigen opdrachten. Niet iedereen heeft een bericht ingesproken, dus van veel weet je niet wie er gebeld heeft. En eigenlijk heb je ook niet tijd om de hele dag alleen maar klanten terug te bellen. Met dit soort problemen kan je een telefoniste in dienst nemen, die alle telefoontjes voor je opneemt en zo nodig doorverbind. Maar voor een middelgroot of klein bedrijf is dit vaak niet heel erg noodzakelijk en te duur.

Je hebt bedrijven die zulke problemen voor je oplossen. Zij zorgen dat de telefoonopname goed en professioneel wordt afgehandeld. Je krijgt als bedrijf een persoonlijke telefoniste die goed op de hoogte is van het bedrijf en de diensten die daar bij horen. Ze zijn beschikbaar van 08:00 tot 18:00, de tijden die er tussen zit wordt opgelost met een voicemail van de zelfde telefoniste.

Nu zal je wel denken hoe hou ik het overzicht wie er heeft gebeld en wat er is besproken? De telefoniste houd alles bij en zet alles wat er besproken is in een bestand. De bestanden worden direct naar je gemaild zodat je van alles op de hoogte bent. Hierbij mis je niks van het gesprek en kan je klanten direct terugbellen als het nodig is. Als je iets wilt wijzigen van de manier waarop de telefoniste te werk gaat, kan je dit direct per mail of telefonisch aangeven.

 http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/