Losverdes SOS
Image default
Beauty en verzorging

Plastische chirurgie bij celebrities

Plastische chirurgie was ooit een veel omstreden onderwerp. Mensen die zichtzelf hadden laten verbeteren werden fake genoemd en kregen veel vooroordelen. Ondanks dat heeft plastische chirurgie snel Hollywood veroverd. Sterren lieten massaal ingrepen doen om er mooier, jonger en beter uit te zien. Als je de natuur immers liet begaan was je filmcarrière gedaan tegen je 50e levensjaar, daarom vonden sommige sterren het een onvermijdelijke keuze om een ingreep te laten doen. Na een tijdje was het wel bekend wie aan zichzelf had laten sleutelen en wie niet, toch bestond er nog een taboe rond en was het nog een lange tijd not done om ervoor uit te komen. Maar speculaties achterhaalden na een tijdje toch meestal de waarheid.

Tegenwoordig is plastische chirurgie geen taboe meer. Celebrities schamen hun er al lang niet meer voor dat ze een ingreep, of in de meeste gevallen: meerdere ingrepen, hebben laten doen. Ontelbaar veel sterren lieten een neuscorrectie doen en op sociale media worden foto’s geplaatst alsof het een wedstrijd is wie de beste borstvergroting heeft ondergaan. Een nieuwe hype van de laatste jaren is booty lift, oftewel een vergroting van de billen, aangezien een mooie ronde billen de nieuwe mode zijn, kijk maar naar Kim Kardashian en Nicki Minaj. Al wordt hier ook vaak in overdreven en is het resultaat helemaal niet meer natuurlijk.

Ook veel BN’ers kunnen niet meer zonder hun plastisch chirurg. Zijn ze niet blij met een deel van hun lichaam? Dan laten ze er gewoon iets aan doen. Het taboe errond is ook hier aan het verdwijnen. Daarom kiezen steeds meer BN’ers voor een ‘verjongingskuur’. Ook mannen zweren erbij. Zo liet Fred Van Leer zich onlangs opereren en was hij heel open over zijn ooglidcorrectie ervaringen.

Plastische chirurgie is dus wereldwijd aanvaard en er openlijk voor uitkomen wordt tegenwoordig meer geapprecieerd dan het proberen verstoppen.

https://faceland.nl/behandelingen/