Losverdes SOS
Image default
Beauty en verzorging

Permanente make-up: tijdbesparend en een look die altijd verzorgd is


Er goed uitzien kost vaak veel tijd. Voordat we ‘s morgens de deur uitgaan, moet er voor een verzorgd uiterlijk bijvoorbeeld eerst make-up aangebracht worden. Dit is een stap die u dankzij permanente make-up voor een groot deel kunt overslaan. Permanente make-up is een methode waarbij make-up door een professional op het gelaat wordt aangebracht en daar wel 2 tot 5 jaar prachtig aanwezig blijft. Ideaal bij ongelijke of dunne wenkbrauwen, een mooie eyeline bij niet spekende ogen of een subtiele liplijn, de mogelijkheden zijn legio.

Het stappenplan voor het aanbrengen van permanente make-up

Wanneer u kiest voor het aanbrengen van permanente make-up in Breda dan kunt u terecht bij salon Easy Beauty. Voordat u daadwerkelijk behandeld wordt, krijgt u in deze schoonheidssalon eerst een uitgebreide intake. Hierin worden uw wensen en eventuele angsten besproken en uw medische achtergrond bekeken. Daarna wordt bepaald welke kleur het beste bij uw huid past. Om een voorproefje te krijgen van het resultaat wordt deze kleur eerst aangebracht met potlood. Handig dus om een perfect voorbeeld te creeren. Bent u tevreden? Dan kan de permanente make-up worden aangebracht. Het gevolg is dat u niet alleen tijd bespaart voordat u de deur uitgaat, maar er ook altijd verzorgd uitziet.
Neem eens een kijkje op de website en lees de onafhankelijke reviews van degene die door de Easy Beauty specialist behandeld zijn!

http://www.easy-beauty.nl/