Losverdes SOS
Image default
Beauty en verzorging

Een vloeibare facelift

Iedere vrouw kijkt op z’n tijd wel is in de spiegel en denkt: ‘Ik zou graag willen dat mijn gezicht er jonger uit ziet’. Nu zijn er naast allerlei soorten operaties en make-up ook verschillende cosmetische producten om je jonger te laten lijken zoals botox of fillers.

 

Gezicht fillers is een voorbeeld van een goede oplossing. Het zorgt voor minder rimpels en groeven en zorgt tegelijkertijd voor meer volume in je gezicht. Fillers bestaan uit hyaluronzuur. Dit zegt je misschien niks, maar dit is een stof die overal in je lichaam voorkomt: vooral in bindweefsel en in de huid.

 

Een behandeling wordt zorgvuldig uitgevoerd en is veilig. De cosmetische arts gaat bepalen wat mogelijk is nadat er geluisterd is naar jou specifieke wensen. Fillers zijn tijdelijk doordat het en in het lichaam voorkomend product is. Fillers blijven ongeveer een half- tot een heel jaar zitten.

 

Naast gezicht fillers is er ook nog botulinetoxine, oftewel botox. Dit is een natuurlijk voorkomend eiwit van een bacterie dat de zenuwimpuls blokkeert waardoor de spieren ontspannen. Hiermee wordt voorkomen dat een rimpel dieper zal worden. Het duurt enkele dagen voordat het eerste resultaat zichtbaar is en het effect houdt gemiddeld 3 maanden aan. De behandeling werkt in de meeste gevallen preventief. Consequenter en frequenter u zich laat behandelen, des te langer duurt het resultaat.

 

Het grote voordeel van fillers ten opzichte van botox, is dat fillers makkelijk te verwijderen zijn. Botox hierin tegen is lastig uit de huid te verwijderen als het er eenmaal in zit. Hoewel het dus uiteindelijk zal verdwijnen kan het wel degelijk tijdelijke ongewenste gevolgen met zich mee brengen.

 

De kosten van fillers zijn variërend van 199,- euro t/m 299,- euro. Dit is duurder dan de botox. Deze varieert van 50,- euro t/m 255,- euro. Het is verstandig om een afspraak te maken bij een deskundige en te oriënteren wat voor u de beste optie is.zip

 

 

 

 

 

http://faceland.nl