Zit u eraan te denken om een opleiding te gaan volgen waarbij u meer leert over Lean Green Belt? Dat is zeker een goed idee, want hierdoor kunt u het supply chain management binnen uw bedrijf flink verbeteren. Het supply chain management is dan ook een belangrijk aspect binnen de bedrijfsvoering. Voor een goede bedrijfsvoering is kennis van supply chain management dan ook zeker vereist. Bij een professioneel advies- en opleidingsbureau, kunt u terecht voor diverse opleidingen en trainingen die te maken hebben met supply chain management, bijvoorbeeld op het gebied van logistiek, S&OP, demand planning en forecasting. Zo is bijvoorbeeld Lean Green Belt management een erg populaire en nuttige opleiding. Vervolgens is het zelfs mogelijk om voor verschillende opleidingen een examen over te maken zodat u werkelijk gecertificeerd kunt worden op het gebied naar uw keuze.

Verschillende opleidingen voor verbeteren supply chain management, waaronder Lean Green Belt

Het volgen van een opleiding waarin u leert over Lean Green Belt management of een andere vorm van Lean management, doet u het best bij een professioneel opleidingsbureau. Hier kunt u namelijk uiteindelijk ook uw volledige certificering halen voor de Lean management methode. Lean Green Belt is het basisniveau van het Lean certificaat. In de Lean Green Belt opleiding leert u dan ook over de fundamentele concepten en technieken van Lean management. Heeft u het Lean Green Belt examen gehaald, dan kunt u doorstromen naar de opleiding Lean Black Belt. Dit niveau omvat geavanceerdere tools en technieken, aangevuld met menselijke vaardigheden. Na het behalen van het Lean Black Belt examen, kunt u doorstromen naar het hoogste niveau van Lean management: Lean Champion. In deze opleiding wordt u opgeleid tot hoogste manager op het gebied van Lean.

Lean Green Belt, één van de niveaus van het internationale Lean certificatie programma

Lean management bestaat uit verschillende onderdelen. Lean Green Belt is er hier één van en is ook de eerste opleiding die u dient te volgen wanneer u wilt gaan specialiseren in Lean management. Lean is een verbetermethodiek die wereldwijd is bewezen en wordt toegepast. Het houdt in, dat processen op zo een manier worden ingericht, dat u de maximale waarde voor de klant realiseert en hierbij zorgt voor zo min mogelijk verspilling. Deze vermindering van verspilling, zorgt er vervolgens voor dat de operationele kosten omlaag gaan. Uiteindelijk zorgt Lean management dus voor een verbetering van het bedrijfsresultaat. Bij een professioneel advies- en opleidingsbureau, kunt u terecht voor verschillende opleidingen waarin u leert over Lean management, waar Lean Green Belt er één van is.

Uw bedrijf werkt efficiënter met Lean Green Belt management

Post navigation