Losverdes SOS
Image default
Auto

Welke bestelauto leasen voor zakelijk gebruik?

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden als je een bestelauto wilt leasen. Steeds meer leasemaatschappijen breiden de mogelijkheden voor het zakelijk leasen uit, vooral ook omdat de concurrentie steeds groter en sterker wordt, waardoor je als ondernemer steeds meer te kiezen hebt. Wil je een bestelauto leasen, dan is het vooral belangrijk om eerst te zoeken naar de modellen die voor jouw bedrijf het meest praktisch zouden zijn. Je kunt vervolgens kijken welke van deze modellen daadwerkelijk beschikbaar zijn voor leasen. Hierbij is het wel belangrijk dat je ook kijkt naar de beschikbare leasevorm.

Welke leasevorm past goed bij je?

Stel dat je hebt gekozen voor Peugeot Partner lease, dan heb je in de meeste gevallen meerdere mogelijkheden als het gaat om de leasevorm. Heb je de bestelauto eigenlijk maar voor korte tijd nodig, bijvoorbeeld omdat je een project op locatie gaat doen wat je normaal gesproken niet doet? Dan kan het aantrekkelijk zijn om voor short lease te kiezen. Je kunt de bestelauto dan leasen voor een half jaar of bijvoorbeeld een jaar. Heb jij juist een bestelauto nodig die altijd tot je beschikking staat voor het maken van de nodige dagelijkse ritten? Dan is operational lease een betere optie. Je leaset dan voordeliger voor langere tijd.

De beschikbare leasevormen

Niet iedere leasemaatschappij biedt dezelfde leasevormen aan. Er zijn bijvoorbeeld ook leasebedrijven die uitsluitend leasen aan particulieren, waardoor je hier als ondernemer niet terecht kunt voor short lease, financial lease of bijvoorbeeld operational lease. Ontdek welke leasevorm het best bij jou past en zoek dan naar de leaseonderneming die jou deze leasevorm het voordeligst kan aanbieden in combinatie met de bestelauto die jij wilt leasen. Zo kun je altijd de beste deal vinden voor het leasen van een betrouwbare bedrijfsauto.

https://www.bestelautoleasen.com