Losverdes SOS
Image default
Auto

Nieuwe auto

Ik heb onlangs een nieuwe auto gekocht alleen vind ik dat die nog niet helemaal ‘af’ is. Er moeten namelijk nog dingen gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan ramen blinderen, LED-strips bij de voeten en mijn andere radio, speakers en subwoofer moeten nog aangesloten worden. Zo denk ik dat het direct een andere auto is qua uiterlijk en mag het natuurlijk ook een stuk stoerder zijn. Ik heb namelijk een Volkswagen Polo gekocht met de kleur ‘midnight blue’. Het lijkt me dus erg mooi als die de aanpassingen heeft die eerder zijn vermeld in deze blog. Ik heb alleen nog een bedrijf nodig die het eerstgenoemde voor mij kan doen. Wil je weten welk bedrijf ik heb gevonden? Lees dat verder in deze blog.

Voordelen

Ik wil dus graag een bedrijf vinden die mijn ramen kan blinderen. Want wat zijn de voordelen daar nou eigenlijk van, buiten dat het een stuk netter uit ziet? Denk er bijvoorbeeld aan dat je meer privacy hebt in je auto. Je kan er namelijk vrijwel niet meer doorheen kijken. Ook beschermt het tegen hitte in uw auto en tegen UV-straling. Daarbij is de kans kleiner, omdat het folie is, dat mensen minder snel in je auto gaan inbreken omdat het inbraakvertragend is. Het zit namelijk verschrikkelijk in de weg als je een raam wilt doortikken. Daarom lijkt het mij een mooie oplossing om mijn ramen te tinten en ik denk dat ik dat laat doen bij Le Duc Detail & Styling. Zij werken namelijk erg netjes en gebruiken de beste merken qua ‘tintfolie’. Le Duc Detail & Styling doet niet alleen aan het blinderen van je ramen, maar ook het reinigen van je auto, wrappen, bestickeren etc. Mij lijkt het dus een zeer mooie oplossing om het allemaal bij Le Duc Detail & Styling te laten doen en dat voor een nette prijs.

Wil je meer informatie wat betreft het blinderen? Of wil je misschien wel informatie over andere diensten van het bedrijf? Bekijk dan de website