Losverdes SOS
Image default
Auto

Klassieke Volkswagen

Heeft u een passie voor klassieke Volkswagens, en is het uw hobby om te sleutelen aan uw eigen Volkswagen Kever, of Volkswagen bus? Dan heeft u een goed adres nodig voor VW onderdelen van de hoogste kwaliteit. Daarom hebben we 27 jaar geleden Paruzzi opgericht. Hier kunt u terecht voor een groot assortiment aan onderdelen voor uw luchtgekoelde Volkswagen. We hebben zowel nieuwe als gebruikte onderdelen, allemaal in zeer goede staat.

Onderdeel VW online

De makkelijkste manier om aan het benodigde onderdeel VW te komen, is door deze online te bestellen in de Paruzzi webshop. Onze website is uitgebreid en overzichtelijk. U kunt eenvoudig de gewenste onderdelen vinden, door te zoeken op model of onderdeelnummer. Daarbij is op onze website veel technische informatie te vinden over het installeren van verschillende onderdelen in uw Volkswagen. De installatie van bepaalde onderdelen in uw Volkswagen vereist wat gespecialiseerde technische kennis. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de revisie van een Volkswagen Kever motor. In dit geval geven we u graag het nodige advies.

Paruzzi catalogus

Als aanvulling op onze website beschikken we ook over een uitgebreide catalogus vol met informatie en foto’s voor echte Volkswagen liefhebbers. De Paruzzi catalogus is uitgebracht in het Nederlands, Engels en Frans en u kunt deze gemakkelijk bestellen via de website. Daarnaast is de catalogus ook digitaal beschikbaar.

Showroom Yerseke

Natuurlijk beschikken we ook over een mooie showroom waar u uw Volkswagen onderdelen kunt vinden. Deze is gevestigd in Yerseke en u bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen. We geven u graag een rondleiding en kunnen u adviseren. Het Paruzzi team heeft verstand van alles wat met Volkswagens te maken heeft en we beantwoorden graag al uw vragen. Voor meer informatie kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen (NL: 31 (0)113 503555, BE: 09 3494131). We staan u graag te woord.

https://www.paruzzi.com/