Losverdes SOS
Image default
Auto

Grijp nu je kans om in een Mercedes Vito te gaan rijden

Een Mercedes Vito is op dit moment één van de populairste bedrijfsauto’s in Nederland. Veel mensen vinden het een ideale bedrijfsauto vanwege zijn veelzijdigheid en uitstraling. Mercedes blijft een merk dat bij velen tot de verbeelding spreekt. Als je in een Mercedes Vito rijdt geeft je dat meteen een bepaalde uitstraling. Dit geldt natuurlijk ook als je voor je bedrijf kiest voor Mercedes Vito lease. Een Vito met jouw bedrijfsnaam er op, wie droomt daar nu niet van? En nu is de kans aanwezig om dit direct te regelen. Je kunt het leasen van een bedrijfsauto direct online regelen en voordat je dit doet vergelijk je natuurlijk de prijzen die worden berekend.

Kies de beste deal die bij jou past

Voordat je besluit tot het leasen van een auto is het belangrijk een aantal zaken op een rijtje te zetten. Auto leasen zzp is weliswaar aantrekkelijk als je het vergelijkt met kopen. Maar je moet je wel realiseren dat je maandelijks een vast bedrag voor de auto moet betalen. Dit bedrag moet je dus wel beschikbaar hebben. Als je een leasecontract tussentijds opzegt dan kan je dat op een flinke boete komen te staan. Dit kun je dus beter niet doen door alles vooraf goed te overwegen en te laten berekenen. Vraag hierbij eventueel advies van een deskundige.

Een eigen bedrijfsauto geeft je bedrijf status

Natuurlijk geeft het een goede indruk als je voor je bedrijf en mooie glimmende bedrijfsauto hebt staan met jouw logo prominent op de zijkant. En ook als je klanten bezoekt en daardoor meteen herkenbaar bent heeft het voordelen. Daarom kiezen steeds meer ondernemers ervoor om een bedrijfsauto te leasen. Behalve dat ze op deze manier goed en comfortabel vervoer hebben, is het ook nog eens een prima extra manier om reclame te maken.

https://www.autoleasenzzp.nl