Losverdes SOS
Image default
Auto

Een nieuwe auto, die lease je natuurlijk

Enkele jaren geleden was het normaal dat je, als je een nieuwe auto wilde hebben, je die ging kopen. Je ging naar een garage van je favoriete merk, je zocht een leuk model en kleur uit en enkele weken later reed je trots als een pauw in je glimmende nieuwe bolide het terrein van het garagebedrijf af. En die auto hield je dan een jaar om hem dan weer in te ruilen voor weer een nieuwe. Of je hield hem de rest van zijn “leven”. Maar de tijden zijn veranderd, er zijn nu ook andere mogelijkheden als je in een nieuwe auto wilt rijden. Je kunt hem nu ook heel eenvoudig leasen.

Leasen vervangt steeds vaker kopen

Een auto leasen wint snel aan populariteit. Steeds meer mensen zien de voordelen en kiezen voor lease in plaats van koop. Geen zorgen meer over onverwachte kosten en je rijdt altijd in een nieuwe of zo goed als nieuwe auto. Het leasecontract loopt voor een vooraf afgesproken aantal maanden. Als die periode om is lever je de auto in en kun je weer een nieuwe uitzoeken. Had je dat ooit gedacht? Dat je naar een leasemaatschappij ging, een Volkswagen Caddy leasen waar je de komende jaren onbezorgd mee kunt rondrijden? Vast niet, maar het kan allemaal, de kosten zullen je zeker meevallen.

De voordelen van leasen

Leasen heeft veel voordelen. Je hebt geen extra kosten voor het gebruik van je auto, want vrijwel alle kosten zijn inbegrepen bij de leaseprijs. In sommige gevallen is leasen goedkoper dan kopen. Dit is onder andere afhankelijk van het merk en type auto en natuurlijk van de leasemaatschappij. Maar het kan zeker voordeliger zijn. Een ander voordeel is dat je een vast bedrag betaalt, je weet dus van tevoren waar je aan toe bent de komende jaren en dat vinden veel mensen heel prettig.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen