Losverdes SOS
Image default
Auto

De weg op met een lease auto van Dacia

Droom je al jaren van een mooie bedrijfsauto? Maar je bent zelfstandige zonder personeel en je inkomsten zijn niet heel hoog. Je moet hard werken om genoeg te verdienen. Er is geen geld om een nieuwe auto te kopen, want deze investering kun je niet dragen. Dan is er gelukkig een goed alternatief: Je kunt kiezen voor Dacia Dokker lease. Dan hoef je geen grote investering te doen, de enige kosten die je hebt zijn het maandelijkse leasebedrag en de kosten voor brandstof.

Welke kleur gaat het worden?

Als je kiest voor zakelijk leasen zzp dan ben je uiteraard vrij om een auto te kiezen in jouw favoriete kleur. Of in een kleur die je goed bij je bedrijf vindt passen. Daarbij kun je nog wel overwegen dat een witte auto vaak goedkoper is dan een andere kleur. Bovendien komen op een witte auto de letters van een bedrijf vaak goed uit. Maar als je meer van zwart, rood of blauw houdt dan kun je daar natuurlijk ook voor kiezen. De leasemaatschappij zal de auto zo snel mogelijk leveren, in de meeste gevallen moet deze bij de importeur worden besteld. Soms heb je geluk en staat de auto in jouw gewenste kleur al bij een dealer. Dan wordt deze auto overgenomen door de leasemaatschappij zodat je hem snel beschikbaar hebt.

De beste keuze voor iedere zzp’er

Het leasen van een bedrijfsauto is in de meeste gevallen de beste keuze voor een zelfstandige. De kosten zijn overzichtelijk en je weet dus vooraf waar je aan toe bent. Dit maakt het mogelijk om ruim van tevoren een financiële planning te maken. En dat is dan weer handig voor je boekhouder of als je de boekhouding zelf doet. Daarom kiezen steeds vaker mensen voor een lease constructie.

https://www.zakelijkleasenzzp.nl