Losverdes SOS
Image default
Auto

Citroën Berlingo leasen of de Peugeot Partner leasen

Wil je een goede bedrijfsauto leasen en twijfel je tussen de Citroën Berlingo en de Peugeot Partner? Je bent zeker niet de enige die op zoek gaat naar de belangrijkste verschillen. De bedrijfsauto’s zien er namelijk hetzelfde uit. Wel verschillen de prijzen bij de leasemaatschappijen. Wat is nu een betere keuze? We kunnen het gelukkig heel makkelijk voor je maken. Er zit een ander stuur in beide voertuigen, omdat het stuur voorzien is van het logo. Daarnaast is de grill anders, omdat ook hier het logo in verwerkt zit. Verder zijn er geen verschillen. Makkelijk gezegd, het logo is anders en de rest is één op één hetzelfde.

De Citroën Berlingo leasen voor de zaak

De Citroën Berlingo is dus exact hetzelfde als de Peugeot Partner. In de meeste gevallen is de Peugeot Partner uitsluitend tweedehands te leasen, met financial lease. De Citroën Berlingo kan wel splinternieuw worden geleased met de leasevorm operational lease. Hier zijn dus wel verschillen in te ontdekken. Als je een nieuwe bedrijfsauto wilt leasen voor de zaak, zodat je zeker bent van een optimale betrouwbaarheid, dan kan je dus het best een Citroën Berlingo leasen met operational lease. Hiervoor kan je natuurlijk bij verschillende leasebedrijven terecht.

De prijzen voor het leasen van de Citroën Berlingo vergelijken

Omdat meerdere leasebedrijven de Citroën Berlingo in het assortiment hebben is het aan te raden om de prijzen te vergelijken. Het kan namelijk wel tientallen euro’s schelen door even verder te kijken dan de eerste leasemaatschappij die je tegenkomt. Het is dus zeer de moeite waard om de tarieven eens naast elkaar te leggen als je een Citroën Berlingo wilt leasen. Uiteraard is het ook aan te raden om de duur van het leasecontract en de overige voorwaarden eens te bekijken.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen