Losverdes SOS
Image default
Alarmsysteem

Lockpick gun

Een lockpick gun zie je vaak in films terug waar het gebruikt wordt om sloten binnen enkele secondes te openen. Gelukkig zijn films vaak overdreven en gaat het in het echt niet zo makkelijk want anders zouden al onze sloten wel erg kwetsbaar zijn.

Lockpick gun gebruiken in Nederland

 

 

Echter is het niet helemaal nep. Sloten zijn wel degelijk te openen met een lockpick gun. Dit kun je ook goed zien in dit filmpje hieronder waarbij een jongen een slot weet te openen terwijl deze wel gekeurd is door het SKG.


 

Maar zoals alles op YouTube zijn er duizenden filmpjes en alleen de meest sensationele worden het meeste bekeken. Dit slot was dus toevallig gewoon heel erg gevoelig voor het gebruik van een lockpick gun. 

Daarom hoeft u dus niet bang te zijn voor een lockpick gun. Echter is het wel handig om het een keer zelf te proberen zodat u er zeker van kan zijn dat uw slot niet gevoelig is voor de lockpick gun.

U kunt dit doen door zelf een lockpick gun aan te schaffen bij bijvoorbeeld LockpickWebwinkel.nlDit is een zeer betrouwbare webwinkel op het gebied van lockpicking waar ik zelf ook al mijn inkopen doe. Ik raad daarom ook altijd deze webwinkel aan omdat veel andere lockpick webwinkels hun producten pas bestellen wanneer je zelf een bestelling plaatst. 

Dit betekend dat het soms lang kan duren voordat je jou artikelen hebt. En daar zit natuurlijk niemand op te wachten! 

Het grote voordeel van bestellen bij lockpick webwinkel is dan ook dat ze zeer snel leveren. Vaak wordt het al de volgende dag geleverd! 

 

Over de Lockpick Webwinkel

Wat ook handig is, is dat ze zelf ook veel verstand hebben van lockpicking. Je kunt dus altijd je vragen stellen en je krijgt dan een snel en professionele reactie met advies waar je ook echt mee verder kunt.

Lockpicking is namelijk best wel moeilijk en daarom is het handig als je zo af en toe vragen kunt stellen aan mensen die er meer ervaring mee hebben. Dit kan je namelijk veel fouten besparen.

http://lockpickwebwinkel.nl/product-categorie/lockpickguns/