Losverdes SOS
Image default
Alarmsysteem

Cultuur uitwisseling

Leer over de Nederlandse cultuur! Door te werken en door interactie te hebben met Nederlandsers krijgen internationale studenten niet alleen de kans om persoonlijke relaties op te bouwen, maar ook om te leren over de Nederlandse cultuur vanuit een lokaal perspectief. Bekijk onze gids voor de lokale cultuur in Nederland om te zien wat je kunt doen op Acculturation.nl 

 

Pluspunten van cultuur uitwisseling

Cross-culturele vaardigheden in een geglobaliseerde wereld. Krijg de kans om met bedrijven in alle soorten industrieën en met internationale partners en klanten te werken. We zien ook meer diverse werkplekken met mensen uit vele soorten culturen samen te werken. Het Acculturation programma laat de bezoekers om nieuwe vriendschappen en relaties te maken, en om te leren hoe om te praten en communiceren met mensen uit andere culturen.

Werk in nieuwe omgevingen: Werken en wonen in een nieuw land en binnen een onbekende cultuur biedt een geweldige ervaring voor jonge internationale bezoekers. Culturele uitwisseling gaat vaak gepaard met het aanpassen en leren over een nieuwe omgeving, en deze flexibiliteit is een nuttige vaardigheid voor onze deelnemers voor, tijdens en na het Acculturation programma!

http://www.acculturation.nl/