Waarom refurbished?

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is minder duur dan het aanschaffen van een kersverse Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en minder kostend dan ooit!

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je desondanks niet helemaal tevreden over je refurbished telefoon? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de kans te beschikken. Simpel retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Accumulator – Alle refurbished samsungs beschikken over een geheel nieuwe accu. Een accu verliest, naarmate de tijd vordert, aan sterkte. Dit geldt niet voor jouw refurbished telefoontoestel. De oude accu is gesaneerd en vervangen. Zo ben je er honderd% van verzekerd dat je over een perfect werkzaam batterij beschikt.

Een Refurbished apparaat is een stuk minder duur dan een nieuwe telefoontoestel en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te besparen en daarom is een refurbished Iphone een kloppende uitkomst. Een refurbished iPhone kopen is een perfect plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished iphones niet van nieuwe Apple slimme telefoons te onderscheiden zijn. De functies en het uiterlijk worden als die van een nieuw apparaat.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished telefoons kiest:

Beste bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo simpel is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw telefoon refurbished wordt gratis en binnen 24 uur bezorgd.

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van twee jaar op al onze refurbished smartphones. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot gaan of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw apparaat is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen 24 uur krijg je jouw toestel – geheel krasvrij – bezorgd.

Wat is Refurbished?

Je ziet het tegenwoordig vaak langskomen op bv. Groupon en vanzelfsprekend in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished producten. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet gaan weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished worden voorkomende producten die door een specialist weer een nieuw leven in geblazen wordt. De specialist vervangt de minder of niet werkende onderdelen voor nieuwe. De refurbished apparaten worden altijd goed getest op ongemakken.

Voorkomende refurbished Iphone kopen

U kunt bijvoorbeeld een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een voorkomende iphone kopen bij een firma. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een bedrijf of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere voordelen als je het bij een firma koopt is dat Alle Smartphones worden nagekeken en getest. De slimme telefoons werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Tegenwoordig wil iedereen duurzaam leven, het is minder duur en je doet wat voor het milieu. De trend van voorkomende artikelen blijft aanhouden sinds de crisis. We worden een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu zeker. Desondanks vinden veel personen voorkomende producten eng en willen toch liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Refurbished Iphone kopen?

Post navigation